martes, 3 de febrero de 2009

En la Vall de Linares (H)

Hola a tots!

Espere Qe estigau be ^^

Bueno, iia fa algo de temps Qe no actualise, ii es perQe no tinc ganes xD, perQe esta la meua germana en el pc o perQe el pc se peta cada 2x3 i no l´encenc més per no rebentarlo d´una patà perQe me entra cada rabieta... :@

Bueno, ara crec Qe no se petarà tant perQe man posat el internet per cable!(H) Yeah! Ya era hora!!


Ale va! A la faena! XD

Vaig a contar un poc el dia de ahir en la neu (H)


Pa haver dalsarme... No me va costar, la veritat, pero tenia una son Qe me cauia de morros XD pero no podia dormir-me osinos ma mare marreava carxot XD! esQe vam apostar una cosa XD

Vestint-me i posantme el eQip de la neu anava iO tota cega XD i una vegà vestida... Una calor!! :S me vax despasar el pantaló i anava per casa mig nueta XD mala calor!!

Quan iia mon anavem, Qin remei... A pasarme els pantalons, pero en el coxe atra volta despasats! Jajaja!

Vam ixiir a les 8, i a les 9:30 paravem a esmorçar, els pares a fer-se un cafe ii agarre les claus del coxe, men puje ii pose musica de electro a tota pala i a ballar tecktonik! (H) ii pose la de "Esto es porno" ii mare... sense comentaris... tots flipats sentinc la cançó i pensarien: Qe collons fan estes xè! Qe dissabte era ahir! Jajaja!!

Una vegà en el la panxa plena, atra volta de camí... I va començar a vores el paisatge nevat *.* Qe pasàààà!! Vaig fer un video ii buah! Qe paisatges mes bonicos!! Anava flpant!

La meua germana i iO iia anavem pensant lo mateix... XD a ma mare li esperava una ben grosa per haverme fastidiat el dissabte... boles de neu a saco!! I aixina va ser! Jajaja!


Vam parar en un poble ii vam pegar una volta, i normalment vas caminant, pero iO anava redolant jajaja!! Anava per terra per la neu, ii vam començar a fer una batalla de neu! Filles contra pares!!

Despues Ainhoa i iO mos Qedarem arrere fent-mos fotos, ii ahi podeu vore els resultats :)

Despues pa anar on estaven tots els altres, al niaure rampa, anavem redolant XD ii vos eu dic, no havera fet falta beure pa bufar-se... Qe mareig Qe portava de tant de rodar, aixina Qe si vols fer-te el bufat no fa falta beure! esQe hasta caminaven de costat a costat, jajaja!

Vam tornar als coxes ii vam anar a un puesto on la neu estava mes esponjoseta... Pero no magradava XD perQe no podies fer voles! Era com si fora farina! XD ii anant niava cada coxe Qe sen havia ixit de la carretera i tot tapat de neu... No es veia! I alli dalt fea
-4ºC mal fretorroo!!!

Vam baixar a dinar, ii mare... com estava el camarero...(muxaaasss babasss!!) tenia un culet mes redonet... i la veu cagà a la de Cabano... ñam ñam...Li dien Rubén :P Nerea! Demana-li el msn! O el nº de telefono!! Vaa! Jajaja!

Quan vam acabar de dinar, vam ixir fora ii va començar a nevar a saco, pero mosatros ahi fora tirant-mos boles de neu a saco! No niava ninguna Qe no se tragava una bola, jaja! Totes a la cara! Jajaja! Qe coentor... Pero mola! XD

Una vegà tots dinats, vam baixar cap a baix i vam parar en el tí pic puesto de Quan anem allí sempre parem.

Mos ferem fotos ii tirant-mos en una colchoneta per una rampa XD ii al tirar a fer el ninot de neu, Qe ia teniem les boles grandetes, sanganxa a nevar amanta i vam tindre Qe anarmosen, ii niava mes boira :S


Al anarmosen va pasar una grua en el coxe de Canal9 Qe senavia ixit de la carretera, jajajaja!!!

Buah! Mal aburriment, a mi Qe semavia acabat la bateria del MP4 i del movil i no se podia vore res perQe niava boira amanta :S

Com no podia fer res, me va entrar la son, ii aiixo Qe ia estava agarrant el filet ii ma mare:
MARIA!! no tadorgues! xD

Me vax cagar en ella! XD


Al tornar, vam parar 2 voltes, una volta en una tenda i laltra en un bar, i vam pujar totes: Ainhoa, Sara, Nerea i iO en un coxe.

-La 1ª vegà nose a Qe va vindre la cosa Qe no mos enrrecordavem Qi era el Qe cantava en Ricky Martin, i tot era calfarmos la bola hasta Qe iO eu vax dir:
Ramazzoti! XD, al igual mos ixia! Jajaja! I això Qe estic mirant les fotos i vec unes coses rares... Ainhoa eu sap xD. Se veu Qe no tenia el movil bloQexat i fea fotos aixina com aixina, i una foto... Mare lo Qe pareixia.. Jajaja!! Qe risaa!! XD

-La 2ª vegà iO me estava minjant una cosa Qe era palos Qe els untaves en nocilla i un té de taronja o algo, Qe asco! XD, Ainhoa fent un video de totes, Qe estavem les 4 estacaes en el coxe, bueno, fent un video i vinga el descollono XD.
Nerea saludant a tots els de fora xD, Sara a saber lo Qe fea, iO acabant-me la nocilla en el dit XD i Ainhoa grabant-me de com me minjava la nocilla a furgaes, jajajaja!



Bueno, asii acaba tot, va ser un dia 10!



Novia ♥
Cuñaeta ♥
Germaneta ♥
Soset ♥
Priima ♥
Malasombra ♥
Parruseta ♥
Ullets ♥
Borjeta ♥
Alen ♥
Ana ♥
Ainara ♥
Noel ♥

1 comentario:

  1. plaaa warriverda o warrifresii

    k parauletes eee jeje

    wno xao perver te dixe xauu bxiitos tk

    ResponderEliminar